1 to 1 meetings

De 1 to 1 meetings zijn een onderdeel van The Customer Forum en worden gefaciliteerd door MeetToMatch. De meetings zijn erop gericht om potentiele zakelijke partners te ontmoeten op basis van keuze in plaats van toeval. Tijdens de meetings kun jij de vraagstukken die eventueel spelen binnen jouw organisatie voorleggen aan onze experts. Iedere 1 to 1 meeting duurt een half uur.

Wat is MeetToMatch?

MeetToMatch is een premium matchmaking service gericht op het ontmoeten van de juiste zakenpartners door voorafgaand aan het evenement afspraken met hen in te plannen, en hierdoor niets aan het toeval over te laten. Stel je voor, een dag vol met 30 minuten durende afspraken waar je tientallen nieuwe zakenpartners face-to-face ontmoet.

Hoe werkt MeetToMatch?

Wanneer je account is geactiveerd, wordt er een persoonlijke matchmaker toegewezen. De matchmaker helpt je om zoveel mogelijk relevante afspra­ken te krijgen. Op een afgesproken tijd voorafgaand aan het evenement wordt de meeting manager geopend. Deze bevat uiteindelijk alle deelnemers van MeetToMatch, inclusief een persoonlijk én bedrijfsprofiel.

Met de online meeting manager kan je afspraken plannen tot aan, en zelfs tijdens, het event.

De afspraken worden gehouden op een speciale locatie die alleen toegankelijk is voor deelnemers van MeetToMatch. Op deze locatie is er een plek geregeld waar je de moge­lijke zakenpartners kan ontmoeten of kan je afspreken op een afgesproken meetingpoint van MeetToMatch.

Request to join