The Customer Forum vindt plaats op de SS Rotterdam: het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn.

Dit is inclusief een gratis overnachting en ontbijt. Na de feestelijke uitreiking van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland hoef je dus nog niet naar huis toe. Aan het ontbijt heb je de mogelijkheid om nog eens na te praten met nieuwe zakelijke relaties die je hebt ontmoet.

ADRES

SS Rotterdam
3e Katendrechtsehoofd 25,
3072 AM Rotterdam

Vanaf Rotterdam Centraal

Neem metrolijn D of E richting Slinge of De Akkers. Stap uit bij halte Rijnhaven. Neem onder het metrostation bus 77 richting ss Rotterdam, uitstappen bij halte ss Rotterdam. Je kunt vanaf de metro ook lopen, duur 15-20 minuten.
Loop vanaf halte Rijnhaven richting Maashaven (een stukje in de richting van de metro meelopen) en sla op de Maashaven N.Z. rechtsaf. Wandel langs de Maashavenkade, aan het eind zie je het schip.

KOM JE MET DE AUTO?

Navigatie-adres: Maashavenkade. Deze gaat over in 3e Katendrechtsehoofd. Het ss Rotterdam is erg goed bereikbaar met de auto. Bij de accommodatie is een groot parkeerterrein aanwezig met voldoende parkeergelegenheid. Het tarief is €3,10 per uur of €15,50 voor een dagkaart. Dit kun je contant of met pin voldoen. De in- en uitrijkaart is verkrijgbaar  bij de balie op het Main Deck. Met een dagkaart kun je als gast onbeperkt in- en uitrijden.

Vanuit Breda (A16)
1. Neem op de A16 afslag Feijenoord (afslagnummer 24).
2. Houd op de afslag links aan richting Feijenoord, en volg na de stoplichten de John F. Kennedyweg (daarna Stadionweg).
3. Volg hierna richting Feijenoord, en daarna één keer Kop van Zuid.
4. Volg verder de borden ss Rotterdam.

Vanuit Europoort (A15)
1. Neem op de A15 afslag Zuidplein/Ahoy (afslagnummer 19a).
2. Rijd de Vaanweg af en volg Zuidplein/Ahoy.
3. Volg Erasmusbrug/ss Rotterdam.
4. Volg verder de borden ss Rotterdam.

Vanuit Den Haag (A13)
1. Neem aan het eind van de A13 bij knooppunt Kleinpolderplein de A20 richting Dordrecht.
2. Neem op de A20 afslag Centrum (afslagnummer 14).
3. V0lg de Schieweg, rij steeds rechtdoor, over het Hofplein, naar en over de Erasmusbrug. Vóór de Erasmusbrug staat ss Rotterdam aangegeven.
4. Volg verder de borden ss Rotterdam. Deze route voert dwars door de stad.

Alternatieven gaan via A20 (richting Dordrecht) en A16, of via A20 (richting Hoek van Holland), A4 (Beneluxtunnel) en A15.

Vanuit Utrecht (A12)
1. Neem bij Gouda de A20 richting Rotterdam.
2. Neem bij Capelle aan den IJssel de A16 richting Dordrecht.
3. Hou rechts en neem de afslag Centrum (afslagnummer 25).
4. Rij steeds rechtdoor over de Abram van Rijckevorselweg/Maasboulevard/Boompjes tot de Erasmusbrug ziet, sla linksaf en rij over de Erasmusbrug.
5. Op de Erasmusbrug staat ss Rotterdam aangegeven.
6. Volg verder de borden ss Rotterdam.

Parkeren

Met 580 parkeerplaatsen op de kade heb je bij het ss Rotterdam altijd een plekje voor de deur! Parkeren kost €3,10 per uur of €15,50 per dag. Met een dagkaart kun je als gast onbeperkt in- en uitrijden. Ook beschikt het parkeerterrein over oplaadpunten voor elektrische voertuigen.